.

.

torstai 19. syyskuuta 2013

Just read this.

En nyt tiedä pitäskö itkee vai nauraa, mutta KUKA TUOLLA EDUSKUNNASSA OIKEEN ISTUU JA MISTÄ NIILLE MAKSETAAN?! Mua ei oo oikein ikinä kiinnostanut politiikka, mutta nyt alkaa olee sellanen olo että voisin jopa ryhtyy presidentiksi, kun tuntuu että mulla on parempia älynväläyksiä kuin noilla idiooteilla joilla ei tunnu riittävän aivotoimintaa tärkeille asioille vaan turhan päiväselle hömpötykselle. Tosiaan tänään oli uutisissa, että eduskunta alkaa käsittelemään rakennekynsien ja ripsien pidennysten laillisuutta. Haluttaisiin saada näiden tekoa tarkemman kontrollin alle. ELI toisin sanoen nää haluaa, että ripsien ja kynsien tekijät lopettavat näiden tekemisen kotonaan, että valtio voisi taas ottaa verorahat ja käyttää ne mm. vaikka just näiden idioottien palkkojen maksuun, vaikka eihän tää kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen tätä suoraan tässä aloittessaan sanokaan. Suomi on nyt sellasissa miljardi veloissa ja tässä yhteiskunnassa on sen lisäksikin ihan törkeen paljon vikoja ja parannettavaa ja sitten käytetään aikaa tämmösen turhan päiväsen paskan puimiseen! HUH SANON MINÄ. En nyt tiedä haluanko enää ottaa kantaa siihen kuinka "on lottovoitto syntyä Suomeen". Sääntöjä löytyy jokaseen juttuun ja joka helvetin asiasta pitää maksaa valtiolle suuri summa rahaa ja mihin ne menee?! LUOJA TIETÄÄ.

Toinen asia on tää "JULKKIS" BIG BROTHER. Maailman surkeinta viihdettä. Ensinnäki ainoa julkkis oli Andy McCoy ja siitäki on varmaan kaks vuosikymmentä kun äijä oli edes uutisissa. Nää muut on tämmösiä joita kukaan ei ole aikasemmin edes nähnyt! Hei, mäki sain tossa vuonna 2008 fudisseuralta "Vuoden kehittyjä" palkinnon, MIKS MÄ EN OLE TUOLLA?! Nyt nää "julkkikset" istuu tuol talossa jalat ristissä ja suukapulat suussa, koska eivät halua pilata olematonta mainettaan ja näin ollen on syntynyt ehkä vuoden turhin ohjelma!

Sitten taas asiasta kukkaruukkuun. Korostan vielä, että minulla ei ole MITÄÄN vastaan lihavia ihmisiä, mutta tänään oli kaupassa asiakkaana lähemmäs 200 kilonen nainen, jonka ostokset oli about: 5 pussii karkkia, 3 litraa jäätelöä, 2 suklaalevyä ja suklaapatukoita. Tuli sellanen inhottava tunne myydä näitä ostoksia hänelle koska mun mielestä tää on sama asia kun myisin narkkarille huumeneuloja tai alkoholistille viinaa! Liikalihavuus on  ihan yhtä vaarallinen juttu kuin alkoholismi ja huumeriippuvuus. SIIHEN VOI KUOLLA JA KUOLEEKIN jos ei asiaan tee muutosta. Miksi ihmiset leikkivät hengellään kun tuolla on ihmisiä jotka antaisivat mitä vaan ollakseen terveitä! En väitä, että olisin itsekään mikään puhdas pulmunen ja eläisin yhtään sen terveellisemmin.

Kiitos, anteeksi ja näkemiin.

Jasmin

13 kommenttia:

  1. Hei täähän oli hyvä! Nyt kun Suomi tosiaan on suurissa veloissa, (joka ei kylläkään ole suoranaisesti pelkkien kansanedustajiemme vika vaan koko EU:n) niin valtio alkaa myymään kaikkea toimintaa ulkomaille ja kaikki työvoima siirtyy ulkomaille joten ei tänne Suomeen mitään verotuloja saadakkaan. Suomen suurin virhe oli liittyä EU:iin. Lyhyen historian omaava, hetki sitten itsenäistynyt valtio liittyy systeemiin jossa tämä meidän oma valtio on vain osa isompaa kompleksia, järkeä? Sieltä EU:sta nää turhat säännöt tuntuu tulevan. Ja kohta ollaan jo menossa NATOonkin.
    Julkkis-BB:tä en katso koska en katso myöskään BB:tä, enkä juuri televisiota, paitsi ehkä tänäpäivänä Docventures, suosittelen lämpimästi näin kylmää syksyä vasten. Läskit on lepposia mut rajansa kaikella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tietenkään ole pelkästään kansanedustajiemme vika tämä tilanne täällä yhteiskunnassamme, mutta se, että kun tilanne on tämä mikä on he jauhavat maailman turhimpia asioita läpi kun voisivat keskittyä ratkomaan tärkeämpiä ja suurempia asioita.
      Pitääpä kattoa mikä tää Docventures on! Kiitos vinkistä (:

      Poista
  2. aaa mee roskiksee bich. opiskele ees yks päivä yhteiskuntoppii ja huomaat jo kuinka väärässä oot. kun ripsienpidennyksistä tai rakennekynsistä aiheutuu haittoja, VALTIO maksaa niiden hoidon. se on valtion edun mukaista, että niitä haittoja ei tule, koska niiden hoitaminen tulee kalliiksi. ja hienoa, että olet huomannut tämän uutisen, mutta seuraavan kerran kannattaa iltasanomien sijasta aukaista hesari, niin huomaat, mitä muuta valtio tekee sinunkin hyväksesi. asiaa voi verrata alkoholin rajoituksiin. valtio haluaa rajoittaa alkoholin kulutusta, koska siitä syntyy HAITTOJA, joiden hoidon VALTIO maksaa. ja ihan tälleen tiedoks, jos ajattelemme taloudellista hyvinvointia, on meidän kaikkien etu, jos ihmiset kuluttavat rahaa palveluihin, joista maksetaan vero. kun opiskelet yhden päivän yhteiskuntaoppia, ymmärrät miksi. opiskele ennen kuin lauot näitä todella älykkäitä komennttejasi. toisaalta, nyt opit muutaman uuden asian. valtio ratkoo paljon pienempiäkin huolenaiheita kuin ripsienpidennykset. tiesitkö edes kuinka monta lakialoitetta kansanedustajat tekevät vuodessa? tuhansia. tämän on vain yksi. tiedätkö kuinka moni menee läpi? tuskin yksikään oppositiopuolueiden tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh mikä sä oot mua huorittelemaan :D Toisessa lauseessa kerron kuinka mua ei oo ikinä kiinnostanut politiikka, ja voin myöntää, että en siitä hirveästi tiedä. Yhteiskuntaopin tunneilla olen kuules about 40:llä ollut enkä siltikään sen fiksumpi ole tässä asiassa. Mutta jälleen kerran takerruin tähän asiaan vaan sen vuoksi, että mun mielestä tää on aika hemmetin MITÄTÖN verrattuna muihin asioihin. Hirveän moni kuitenkaan ei edes käytä näitä ripsienpidennyksiä tai rakennekynsiä saati sitten hakeudu hoitoon niistä johtuen. Ja ihan vaan tiedoksi, MINÄ maksan ihan omat lääkärikäyntini, sekä kaikki muutkin tässä yhteiskunnassa jotka ovat täysi-ikäisiä ja maksu kykyisiä. Ei kuule ainakaan mun kuluja ja laskuja valtio maksele. En tiedä mikä sossupummi siellä puolen ruutua sitten kirjottelee. Käy sinäkin pari vuotta elämän koulua niin opit. Olen kyllä todella kiitollinen siitä, että esimerkiksi opiskelu on "ilmaista". Mikäänhän ei siis tässä maailmassa ole ilmaista jos olet kuullut sanonnan. Loppuen lopuksi SINÄ ja MINÄ ja kaikki muut maksetaan takaisin VERORAHANA kaikki mitä ollaan joskus "ilmaiseksi" saatu ja vielä enemmänkin. Suosittelisin niitä yhteiskuntaopin tunteja teikäläisellekin, vielä on opittavaa!

      Poista
    2. Kyse on enemmänkin juuri siitä, mitä voi edes rajoittaa ihmiseltä. Ei rakennekynnet kumminkaan ketään tapa, eikä ne käyrät kurkutkaan varmaan mitään pahaa ole tehnyt? Joten, jos joku rakennekynnet haluaa hän ne jostain varmasti saa. Ja miten ajattelit valvoa ettei rakennekynsia käytettäisi? Kytät jokaisen sormia tutkimassa?? Vie enemmän resursseja kuin kynsistä johtuvat hoidot. Kieltolaki toimii täysin vain harvassa asiassa. Kuten Jasmin sanoi, me maksamme valtiolle verotuloja jolla pitäisi pitää tästä maasta huolta eikä lainailla rahojamme ympäri koko S*aatanan Eurooppaa...

      Poista
    3. http://yle.fi/uutiset/rakennekynsien_ja_ripsipidennysten_aiheuttamien_allergiaoireiden_maara_on_kasvanut_selvasti/6576406

      http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288600444303.html
      "- Allergiset reaktiot voivat olla jopa hengenvaarallisia, Mäkisalo-Ropponen perustelee.

      Keskiössä on myös tekijöiden turvallisuus.

      - Ongelmaa lisää se, että tekijöillä ei välttämättä ole riittävää koulutusta- tai lainkaan koulutusta, eivätkä mahdolliset pikakurssitkaan tarjoa riittävästi tietoa rakennekynsien ja ripsienpidennysten teossa käytettävistä aineista ja suojatoimenpiteistä."

      Kukaan ei ole kieltämässä em. tuotteita. Halutaan vain saada ne paremman kontrollin alle ja luvanvaraiseksi se toiminta, että voidaan varmistaa, että tekijöille on tarvittava ammattitaito asiaan. Eli ei hätää =)

      Poista
  3. et ole koskaan käynyt terveysasemalla? tai kun olit pieni vauva, niin äitisi ei käynyt neuvolassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen käynyt ja käyn edelleen mutta ne maksaa. Tiedän että ei maksanut ennen kuin täytin 18 vuotta mutta edelleenkin; maksan veroja lopun elämäni joten maksan takaisin kaikki 'ilmaiset' palvelut jotka olen saanut. Nyt hei vähän huolellisuutta lukemiseen en jaksa toistella itseäni.

      Poista
  4. Vielä kysymys sinulle; Mistä valtio repii rahansa? :)) Se on hienoo tulla tänne nimettömänä heittelee tollast läpimätää kommenttii mut omalla nimellä ei uskalleta sanoa asioita tai ottaa vastuuta sanomisistaan. Sekä todella epäkypsää täällä haukkumaan toisia mielipiteiden perusteella. Suosittelisin sinulle myös äidinkielen tunteja jos olet suomalainen, sekä englannin tunnitkin ovat paikallaan, ennen kun alat huorittelemaan englanniksi, opettele kirjoittamaan se :) Oikein ihanaa viikonloppua kaikki lukijat ❤️

    VastaaPoista
  5. Ollenkaan puuttumatta nyt noihin eduskunta-asioihin ja BB:tä en juurikaan ole katsonut,mutta sen verran kuitenkin,että ihan kamalaa,et Suomen TV näyttää tuollaista roskaa.
    Uskomatonta,että jotkut nimettömät kirjoittelijat voivat kirjoittaa tuollaista tekstiä.
    Olen sitä mieltä,et nimi aina esiin,jos esittää todella epäkypsiä ja jopa uskomattoman typeriä kommentteja.Kun joskus olen lukenut 24 palstoja,niin ei voi käsittää,millaisten ajatusten omaavia ihmisiä tämä maa näyttää olevan pullollaan.Tämän blogin kirjoittaja on kuitenkin erittäin fiksu nuori nainen,joka omaa sekä järkeviä ajatuksia ja on tietojeni mukaan ahkera ja hyvin itsestään huolta pitävä,mutta kaikki roskan puhujat ruotuun vaan,niin tämäkin maa vois olla hiukkasen parempi asua.Tsemppiä Jasmin!
    Sirkka Mustonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olkoon sinulle, Sirkka, jos se edes on oikea nimesi. Ei, en halua provosoida vaan esittää faktan siitä kuinka petollinen ympäristö internet on omien tietojen levittelyyn. Itse en esitä epäkypsiä kommnetteja, koska silloin ei saataisi järkevää keskustelua, ikinä. Pitää aina muistaa, että täällä interwebin jännässä maailmassa on niitä jotka tahallaan tekevät kiusaa ja provosoivat kommenteillaan. Parempi vain keskyttyä niihin viesteihin jotka oikeasti pitävät jutun juurta sisällään ja jättää nämä röllit ihan taka-alalle. Kiitos :)

      Poista
    2. Mutta toisaalta tätäkään keskustelua ei olisi käyty, ellei teksti olisi ollut provosoivaa. Tässä kuitenkin muutamat ihmiset ovat urhannees ajatuksen muuhunkin kuin oman navan ympärillä pyöriviin asioihin, mikä on mielestäni vain hyvä asia - esittää sen sitten missä muodossa tahansa. Omista mielipiteistä kannattaa ja pitää pitää kiinni (hyvä Jasmin :)). Eikä eduskunnan päätökset aina johda valtion saatika siellä elävien ihmisten etuun, koska kaikkia vaikutuksia ei osata aina ennakoida. Tässä maailmassa ei vaan voi kaikkia miellyttää samaan aikaan, koska teki niin tai näin, niin aina joku kärsii. Saati sitten EU:n päätökset, joissa ei ole pienten reunamaiden intressit ihan etusijalla, koska päätöksiä tekee käytännössä keskusmaat.

      Poista
  6. Hahahha en kestä ihana rage jasmin xD <3 joka sana kyl totta, paska valtio ja varmasti vältyt aasiassa kaikelta tollaselta turhalta paskalta!! ihanaa reissua <3

    VastaaPoista